Lär mer om fakturering från projektdashboarden

I den här hjälpartikel kommer vi att gå igenom hur du kan skapa fakturor från projektdashboarden.

Den här artikeln är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Du kan enkelt fakturera från ditt projekt genom att använda projektmodulen och navigera i menyn på vänster sida.

När du klickar på "projektfakturering" öppnas ett fönster där du kan välja datum för att se timmarna fram till det valda datumet som är redo att faktureras.

How to..?

1. Skapa en fakturaplan för projektet/timmarna
  2. Navigera till projektets fakturering från dashboarden.
  3. Markera de önskade timmarna eller fakturaplanen
  4. Välj "Fakturera valda projekt"

Timmar

Markera de timmar du vill fakturera och klicka på <fakturera valda projekt>. Därefter kommer de att dyka upp som en order i orderlistan där du kan fortsätta att hantera och fakturera dem.

Tidrapporter som är kopplade till en fakturaplan eller flera kunder kan inte faktureras från fliken för timmar.

Fakturaplan

I fakturaplanen visas de registrerade, ej fakturerade fakturaplanerna från dina projekt.

Markera fakturaplanen som du vill fakturera och klicka på "Fakturera valda projekt". Därefter kommer de att synas som en order i orderlistan för fortsatt hantering och fakturering.

Det går inte att göra ändringar på timmar eller fakturaplaner i denna funktion.

Du kan läsa mer om hur du fakturerar från projekt här.