Lær mer om Filer

Filhåndtering på mobil gjør at man kan laste ned, eller opp, filer på kunder og prosjekter. Det kan for eksempel tas bilde av en signert kontrakt som lastes opp på kundekortet, eller laste opp filer som er relevante.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Laste opp en fil

1. Velg mellom prosjekt og kunde
  2. Søk opp kunden eller prosjektet du ønsker å koble filen mot.
  3. Trykk deretter på plusstegnet øverst til høyre slik at du kan laste opp en fil
  4. Velg om du ønsker å laste opp bilde, ta et bilde eller å laste opp en fil