Lär mer om Filer

Genom att använda filhantering på mobilen kan du enkelt ladda ned eller ladda upp filer för kunder och projekt. Det är till exempel möjligt att ta en bild av ett signerad kontrakt och ladda upp den på kundkortet, eller att lägga till relevanta filer.

Den här artikeln är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Ladda upp en fil

1. Välj mellan projekt och kunder.
  2. Sök efter den kund eller det projekt du vill koppla filen till.
  3. Klicka sedan på plustecknet högst upp till höger för att kunna ladda upp en fil.
  4. Välj hur du vill lägga till en fil: ladda upp en bild, ta en bild eller ladda upp en fil.