Lær mer om flere signaturer på utbetalinger

Ønsker du at flere skal signere en betaling med BankID før den sendes til banken? I denne artikkelen viser vi deg hvordan du aktiverer og bruker dobbel signering.

Hva er dobbel signering?

Mange bedrifter krever at flere personer signerer utbetalinger, og dette kan være en regel satt av banken. Ved å aktivere flere signaturer på utbetalinger i 24SevenOffice, sikrer du at hver betaling har to gyldige signaturer med BankID før de sendes til banken. Dette betyr at du slipper å måtte dra til banken for å signere.

Aktivering av flere signaturer

Flere signaturer settes opp på hver enkelt bankavtale i Bankmodulen under Administrasjon - Avtaler. Under “Avansert” - “Avanserte Felter” vil du se knappen for å aktivere flere signaturer. Flere signaturer krever at RGB er aktivert.

Når flere signaturer er aktivert vil alle betalinger uavhengig av beløp kreve to signeringer.

For å kunne dokumentere hvem som har signert betalingene i banken anbefaler vi å aktivere dobbel signering i banken. 24SevenOffice støtter ikke en bestemt rekkefølge på signaturer. Derfor er det viktig at det ikke settes en bestemt rekkefølge på signering i banken. Dersom flere signaturer ikke er aktivert i banken, vil du fortsatt kunne benytte flere signaturer i 24SevenOffice for å skape en god flyt på godkjenning av betalinger.

Signering og godkjenning av betalinger

Når “Flere signaturer” er aktivert, må to personer med brukerrettigheten "Signer" signere alle betalinger. Betalingen går gjennom etter de to første som signerer.

Flere signaturer på utbetalinger fungerer best på den nye utbetalingssiden. Det kan aktiveres ved å trykke “Bruk ny utbetalingsside” nederst i sidemenyen.

I den nye utbetalingssiden er det en fane for "Til signering".

Når første person har signert en betaling vil det indikeres i tabellen på høyre side. Når andre person har signert betalingen vil den flyttes over til “Signert” til forfall og behandles av banken.