Lær mer om innbetalinger

I denne hjelpeartikkelen skal vi gå nærmere inn på de ulike stegene som finnes ved innbetalinger.

Bokfør

• Alle innbetalinger vi får fra banken som krever behandling vil vises her. Videre kan du bokføre innbetalingene direkte eller via manuell bokføring. Om du trykker inn på en innbetaling som ligger der vil du få opp informasjonen vi har fått fra banken om innbetalingen.

OBS! Har du på autobokføring vil filene automatisk bokføres hvis systemet finner en match og vil ikke ligge i denne listen.

Søk

• Her kan du søke på alle innbetalinger som er kommet inn i bankmodulen. Du kan filtrere på innbetalingene ved å bruke de forskjellige søkefeltene. Trykk Søk knappen for å fullføre søket.
  • Man kan også eksportere listen som kommer opp i søk.
  • Trykk på nedlastningsikonet i høyrehjørne for å eksportere listen til Excel.