Lär mer om inbetalningar

I denna hjälpartikel kommer vi att utforska de olika stegen som finns vid inbetalningar.

Bokför

• Alla betalningar som mottas från banken och kräver hantering visas här. Du kan bokföra betalningarna direkt eller via manuell bokföring. Om du klickar på en betalning som finns där kommer du att se informationen vi har fått från banken om betalningen.

OBS: Har aktiverat autobokföring kommer filerna automatiskt att bokföras om systemet hittar en match och de kommer inte att synas i denna lista.

Sök

• Du kan söka efter alla inkommande betalningar i bankmodulen här. Använd de olika sökfälten för att filtrera betalningarna. Klicka på sökknappen för att slutföra sökningen.
  • Det går även att exportera den listan som visas i sökresultatet.
  • Klicka på nedladdningsikonen i det högra hörnet för att exportera listan till Excel.