Lær mer om Mottak

Via mottak på mobil kan du sende inn bilder, eller PDF av kvitteringer og bilag direkte til mottaket.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Oversikt

Når du går inn på Mottak vil du få et forslag om å laste ned vår nye applikasjon som heter 24SevenOffice Economy. Vi anbefaler å laste ned denne appen om du benytter deg av økonomi-modulen ofte. Her vil du kunne sende bilag, godkjenne og betale direkte.

Last den ned her:

Android – Google Play

iOS – Apple App Store

Sende bilag til mottak

1. Trykk “legg til faktura”
  2. Velg mellom å legge til bilde eller PDF
  3. Deretter kan du velge om du ønsker å legge til en kommentar, legge til en side eller kansellere
  4. Dobbeltsjekk bilaget ved å trykke på øyeikonet om ønskelig
  5. Er du klar for å sende bilaget trykker du på “overfør til mottak”

Denne funksjonen er tilgjengelig for alle som har tilgang til mottak. For å legge til flere detaljer for kvittering må du ha tilgang til Reise og utlegg.