Lär mer om Mottag

Genom att använda mobilt mottag kan du enkelt skicka in bilder eller PDF-filer av kvitton och bilagor direkt till mottaget.

Vi uppdaterar och förbättrar för närvarande artikeln du läser. Vårt mål är att utöka och förnya vår kunskapsbas för att kunna ge dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Översikt

När du besöker Mottag kommer du att få ett förslag om att ladda ner vår nya app som heter 24SevenOffice Economy. Vi rekommenderar att ladda ner denna app om du använder ekonomimodulen ofta. Här kan du skicka kvitton, attestera och betala direkt.

Ladd ner den här:

Android – Google Play

iOS – Apple App Store

Skicka kvitto till mottag

1. Logga in med mailadress kopplad till 24SevenOffice
  2. Klicka på "Lägg till underlag"
  3. Välj mellan att lägga till en bild eller en PDF. Du kan även ta kort på underlaget direkt via appen.
  4. Därefter kan du välja att lägga till en kommentar, inkludera en sida eller avbryta processen.
  5. Se över bilagan genom att klicka på ögonikonen om du önskar det.
  6. När du är redo att skicka bilagan, klickar du på "Skicka".

Funktionen är tillgänglig för alla användare med tillgång till mottaget. För att lägga till ytterligare detaljer för kvitto krävs tillgång till avdelningen för Resor och utlägg.

Registrera utlägg

1. Logga in med mailadress kopplad till 24SevenOffice
  2. Klicka på "Lägg till utlägg"
  3. Välj mellan att lägga till en bild eller en PDF. Du kan även ta kort på underlaget direkt via appen.
  4. Beskriv vad utlägget avser samt fyll i nödvändig information och klick på "Nästa".
  5. Beskriv syftet med inköpet och klicka sedan på "Skicka".