Lær mer om Ordre i mobilapp

I ordremodulen på mobil kan du legge inn ordrer i systemet, og se eller endre eksisterende ordre.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Se eller endre eksisterende ordre

1. Søk på kunde, status og tid øverst på siden
  2. Trykk deg inn på ordren for å se informasjon om den
  3. Trykk “endre” øverst til høyre for å endre ordren
  4. Trykk på “lagre” om det er gjort  noen endringer

Legge til en ordre

1. Trykk på plusstegnet øverst til høyre
  2. Fyll ut informasjonen
  3. Kunde må legges til. Dersom kunden ikke ligger inne i systemet kan den legges til ved å trykke på plusstegnet til høyre for søkefeltet
  4. Legg til produkt eller linjetekst på “+Linjetekst” eller “+Produkt” nederst på siden. Du velger produkt ut fra produktkategorien
  5. På siste side legger du til informasjon om kunden, og levering. Dette hentes opp fra informasjon om kunden i CRM om det er fylt ut.