Lär mer om Order i mobileappen

Genom ordremodulen på din mobil kan du enkelt lägga till nya beställningar i systemet och även se eller ändra befintliga order.

Vi arbetar för närvarande med att uppdatera och förbättra artikeln du ser på för att säkerställa att vi ger dig den mest aktuella och bästa informationen möjligt i vår kunskapsbas.

Visa eller redigera befintliga beställningar

1. Sök efter kund, status och tid högst upp på sidan.
  2. Klicka på ordern för att se information om den.
  3. Klicka på "redigera" längst upp till höger för att ändra ordern.
  4. Tryck på "Spara" om du har gjort några ändringar.

Lägga till en order

1. Klicka på plustecknet längst upp till höger.
  2. Fyll i all nödvändig information
  3. Kunden behöver läggas till. Om kunden inte redan finns i systemet kan du lägga till denne genom att klicka på plustecknet till höger om sökfältet.
  4. Välj önskat produkt eller skriv in en linjetext genom att klicka på “+Linjetext” eller “+Produkt” längst ned på sidan. Du väljer produkten baserat på dess produktkategori för att säkerställa korrekt hantering och fakturering.
  5. På det sista steget fyller du i kundinformation och leveransdetaljer. Denna information hämtas från CRM om den är ifylld.