Lær mer om ordreliste

Her vil man finne informasjon og oversikt over ordrelisten. Denne viser deg en oversikt over alle ordre som ikke har blitt fakturert

Du finner ordrelisten ved å gå til fakturering - ordreliste.

Knapper i ordrelisten

• Søk: velger om man skal vise eller skjule søkeparameter til høyre i visningen
  • Kopier: gjør at du kan kopiere ordren som er markert
  • Endre status: gjør det mulig å endre status på en, eller flere ordre samtidig. Ved endring av status får du også muligheten til å sende per epost eller skrive ut
  • Slå sammen ordre: lar deg markere flere ordre og opprette en samleordre mot samme kunde, i samme valuta, samme type salg, og samme ordrestatus. Periodisering og dimensjoner vil bli kopiert. Les mer om å slå sammen ordre her
  • Slett: lar deg slette en, eller flere, valgte ordrer
  • Last ned: gjør at du kan velge mal og laster ned ordren som PDF
  • Send e-post: lar deg sende ordren som epost til kunden
  • Skriv ut: gjør at du kan markere en eller flere ordre og skrive dem ut

Søk i ordreliste

Til høyre i ordrelisten har du mange måter å søke gjennom listen på.

1. Søk etter uke, måned, kvartal, eller år. Med haken kan du skru denne av.
  2. Søk etter ordrestatus. Her ser du også hvor mange ordre som ligger inne med hvilken status.
  3. Søk etter ordrenummer, kunde, prosjekt, eller andre ting som kan være relevant.
  4. Søk etter dato, eller beløp.

Søket står som standard på året vi er inne i. Fjern haken for "filtrer med et relativt tidsspenn" for å se forrige år

Kolonner i ordrelisten

Få en bedre oversikt over dine ordre ved å sortere og endre på kolonnene etter eget ønske.

Du kan sortere ved å trykke på kolonnen du ønsker å sortere etter. Merk at det ikke er alle kolonner som kan sorteres.

Velg kolonner i visningen din ved å holde musepeker over en av kolonnene. Trykk på pilen som kommer opp for å legge til, eller fjerne kolonner.

Du kan også endre standard oppsett for kolonner.