Lær mer om Reise og Utlegg (gammel app)

Reise og utlegg lar deg registrere reiser og kvitteringer, og sende dem direkte til mottaket. Denne ekstratjenesten kan bestilles via klientadministrasjon.

Vi har lansert ny funksjonalitet for utleggsregistrering i 24SevenOffice Economy-appen. Last den ned i App Store eller Google Play.

Reise lar deg opprette en "mappe" for flere kvitteringer samlet. Denne kan brukes per reise, eller per måned. Utlegg lar deg sende inn en og en kvittering.

Viktig å huske på å registrere ditt bankkontonummer for å få oppgjør til riktig konto. Dette gjøres under din profil. Den finner du fra hovedmenyen, og helt øverst til høyre på siden.

Opprette ny reise

For å legge til en ny reise følger du stegene her:

1. Gå til Reise og Utlegg
  2. Velg fanen reiser, og trykk på plusstegnet oppe til høyre.
  3. Fyll ut feltene for den nye reisen.
  4. Trykk på plusstegnet for å legge til kvitteringer i form av bilde eller PDF.
  5. Fyll ut informasjon om kvitteringen.
  6. Send alle ferdige kvitteringer for reisen inn til mottaket.

Opprett nytt utlegg

For å opprette et nytt vedlegg kan du følge stegene under:

1. Velg fanen utlegg og trykk plusstegnet oppe til høyre.
  2. Velg et bilde, eller en PDF av kvitteringen du skal sende inn.
  3. Fyll ut informasjon om kvitteringen, og lagre utlegget.
  4. Trykk på de tre prikkene til høyre for posten for å sende, endre, slette, eller kopiere utlegget