Lær mer om Timeregistrering

Når du logger deg på applikasjonen og velger «Timeregistrering» får du oversikt over aktive prosjekter med forskjellig utgangspunkt. Du kan registrere timer både manuelt og ved hjelp av stoppeklokken. Nederst på siden kan du se en hjelpevideo for reg

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Oversikt av timeregistrering

Når du trykker deg inn på timeregistrering vil du få oversikt over følgende: Timeregistrering på prosjekt, kostnadsregistrering på prosjekt, stoppeklokkeregistrering på prosjekt, vis logg for et prosjekt og vis logg for alle prosjekter.

Når du trykker deg inn på de forskjellige valgene vil du få tre menyvalg:

Siste: Prosjekter du har ført tid på de siste 30 dager.

Mine prosjekter: Alle aktive, tilgjengelige prosjekter du er lagt til som deltaker på.

Mine oppgaver: Aktive oppgaver som er tildelt deg,

Registrere timer

1. Du kan starte å registrere timer på 3 forskjellige måter:
    1. Trykk på plusstegnet øverst til høyre
    2. Trykk på et prosjekt
    3. Trykk på en oppgave
  2. Fyll ut skjema som dukker opp med informasjon. Skjemaet er likt uavhengig av hvilke alternativ du velger under punkt 1. Forklaring på punktene i skjema finner du under

Hva de forskjellige feltene betyr:

Prosjekt: Hvilke prosjekt du fører timer på.

Oppgave: Hva slags oppgave blir utført.

Arbeidstype: Standard arbeidstype for prosjektet er den arbeidstypen som prosjektleder har satt opp for prosjektet. Her kan du klikke på feltet å velge blant de forskjellige arbeidstypene som ligger i din klient

Start dato: Dato du utfører jobben, og klokkeslettet du startet jobben.

Slutt dato: Dato du sluttet å utføre jobben og klokkeslettet du avsluttet jobben.

Varighet: Total lengde på utført tid.

Fakturerbare: Andel fakturerbare timer.

Slider: Her kan du dra og slippe start og slutt tidspunkt. Den første rundingen er start-tidspunkt, den siste rundingen er avslutnings-tidspunkt.

Kommenter: Her kan du legge beskrivelse til din registrering.

Lagre: Lagrer din registrering direkte inn på ditt prosjekt.

Sett som fullført: Jobben er gjort og tiden er fullført.

Kostnadsregistrering på et prosjekt

1. Velg å føre kostnad på prosjekt eller oppgave
  2. Tykk deg inn på prosjektet eller oppgaven og fyll ut skjemaet som dukker opp. Forklaring på feltene finner du under

Hva de forskjellige feltene betyr:

Dato: Dato

Produkt: Her velger du hvilket produkt du ønsker å registrere mot prosjektet.

Antall: Antall

Innpris: Prisen inn for valgte vare.

Pris: Prisen ut til kunde for valgte vare.

Beskrivelse: Beskrivelse av varen.

Lagre: Lagrer din registrering direkte inn på ditt prosjekt.

Når du klikker på feltet Produkt kommer et nytt bilde opp hvor du kan velge å søke i alle produkter, eller velge en konkret kategori. Hvis du velger en kategori kommer produktene under denne kategorien automatisk. Alle produktene administreres fra produktmodulen.

Vis logg for et prosjekt

Denne viser historikk på tidligere registrerte timer knyttet til dette prosjektet. Timene kan være registrert enten i applikasjonen eller i 24SevenOffice.

Vis logg for alle prosjekter

Her finner du en oversikt over alle lagrede timer totalt for alle prosjekter.