Lær mer om Trip Tracker

Via Trip Tracker kan du registrere reiser fra mobilen. Trip Tracker er en tilleggstjeneste og kan bestilles via Klient-/Brukeradministrasjon. Tilgangen er tilgjengelig via pakken Komplett, eller som egen tilleggspakke kalt "Reiseregning og kjørebok

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Registrere kjøretur

1. Trykk på plusstegnet oppe til høyre for å legge til ny kjøretur
  2. Det første feltet lar deg velge framkomstmiddel og eventuelle tillegg som passasjer, tilhenger etc. Trykk på + tegnet ved destinasjonpunkt B for å legge til flere.
    1. TripTracker vil automatisk foreslå den korteste veien mellom destinasjonspunktene
  3. Klikk på symbolet til høyre for felt for avstand/kilometer for å se ruta som er valgt
  4. Registrer bompenger i feltet “Tollvei”. Her skriver du inn total sum for hele turen
  5. Hvis du ønsker å signere reisen, så kan du huke av på reisen på venstre side, og trykke på flagget oppe til høyre. Du kan også trykke på selve reisen, så vil du få opp menyen som du kan se nedenfor.

Er det en kostnad på et prosjekt? Da kan du automatisk føre reisen som en kostnad mot et prosjekt. Reisen vil være klar for viderefakturering i prosjektet når den signeres.

Trip Tracker rapport

Alle registrerte reiser vil være synlig i Trip Tracker-rapporten som kan hentes via Rapporter > Journaler > TripTracker. Her får man oversikt over reiser sortert på ansatt, med mulighet for eksport til Excel (knapp oppe til høyre).

I rapporten kan du markere reiser som behandlet når de er videresendt/bokført. Bruk filter på venstre side for å filtrere på status signert/ikke signert.

Egendefinerte satser

1. Gå inn på en nettleser og åpne Trip Tracker via rapporter, som vist over
  2. Trykk på "Endre satser" i meny på venstre side når du er inne i rapporten som vist over på bildet
  3. Trykk på "+ sats" for å opprette et nytt "sett" med satser. Om du ønsker å sette den nye satsen som standard, så kan du trykke på "standard"-knappen, som du kan se i høyre hjørne
  4. Du kan også koble ansatte til egendefinerte satser ved å trykke på "+ansatt", som vil være tilgjengelig under sats navnet. I pop-up vinduet som kommer opp kan du huke på de ansatte som skal få opp den nye satsen.

"Norsk standard" er hentet fra statens satser