Lær mer om Visninger i AI Assistant

Visninger er en samling filtre og sorterings muligheter vi nå gir deg kontroll over. Du får tilgang til flere standard filtre, og i tillegg kan du lage dine egne Views som kan lagres på klientnivå og tilpasses deres behov.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Visninger

Trykk på Visninger/Views i kolonnen for og få frem en dropdown meny som viser alle views du har tilgjengelig.

Standard Views

Vi har et antall standard views som alltid finnes tilgjengelig.

• Kontroll: Vise åpne fakturaer. Dette filteret viser alle åpne fakturaer uansett godkjennings status
  • Godkjenning pågår: Viser alle fakturaer som venter på godkjenning
  • Bokførte fakturaer: Viser alle fakturaer som har blitt bokført til 24SevenOffice

Tilpasse Views

Du kan lage dine egne views tilpasset ditt behov. Dette kan lagres på klientnivå i AI.

Alternativ 1

• Endre sortering og filter til det du ønsker å bruke og trykk på bruk.
  • Trykk på den grønne "+" knappen til høyre for filterpanelet
  • Skriv in ett navn på den nye view
  • Trykk på Enter

Alternativ 2

• Endre sortering og filter til det du ønsker å bruke, trykk så på bruk
  • Trykk på view kolonnen
  • Trykk på "opprett" knappen
  • Skriv inn et navn på den nye view
  • Trykk på Enter

Legg til beskrivelse på en view

• Trykke på View kolonnen
  • Scroll ned til din egen view
  • Trykk på endre "tittel og beskrivelse"
  • Gjør dine endringer og trykk på lagre