Lär mer om Vyer i AI Assistant

Vyer är en samling filter och sorteringsmöjligheter som du nu får kontroll över. Du får tillgång till flera standard filter, och i tillägg kan du skapa dina egna vyer som sparas på klientnivå och anpassas efter era behov.

Denna artikel genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi strävar efter att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Vyer

Klicka på Visningar/Views i kolumnen för att öppna en nedrullningsmeny som visar alla tillgängliga vyer.

Standard Vyer

Det finns flera förinställda vyer som alltid är tillgängliga.

• Kontroll: Visar öppna fakturor. Detta filter visar alla fakturor som är öppna oavsett godkännandestatus.
  • Attestering pågår: Visar alla fakturor som väntar på godkännande.
  • Bokförda fakturor: Visar alla fakturor som har blivit bokförda i 24SevenOffice.

Anpassa Vyer

Du har möjlighet att skapa dina egna vyer som passar dina behov. Dessa kan sparas på klientnivå i systemet.

Alternativ 1

• Justera sortering och filter efter dina önskemål och klicka på använd.
  • Klicka på den gröna "+" knappen till höger om filterpanelen.
  • Ange ett namn för den nya vyn.
  • Klicka på Enter

Alternativ 2

• Justera sortering och filter efter dina önskemål och klicka sedan på använd.
  • Klicka på kolumnen för vyer.
  • Klicka på knappen "Skapa"
  • Ange ett namn för den nya vyn
  • Klicka på Enter

Lägg till en beskrivning på en vy

• Klicka på kolumnen för vyer
  • Bläddra ner till din egen vy
  • Klicka på "Redigera titel och beskrivning"
  • Utför dina ändringar och klicka sedan på spara.