Lær mer om Widgets

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan legge til egne widgets i dahsboardet ditt.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

For å legge til en ny widget på et dashboard må du først trykke på blyanten oppe i høyre hjørnet for å redigere dashbordet. Deretter trykker du på legge til widget knappen som er de fire grå firkantene øverst på venstre side. Du får da opp et nytt vindu med alle de forskjellige widgets du kan velge mellom.

Der kan du søke på en spesifikk widget eller se gjennom kategoriene på siden.

Når du har funnet den du ønsker, velger du hvilket format du ønsker å vise widgeten i. Det finnes fem ulike formater widgets kan vises som; stolpediagram, graf, sektordiagram, tabeller eller KPI, avhengig av widgeten. Trykk på ønsket format for flere innstillinger og deretter trykk på “Legg til Widget”. Noen widgets kan kun sees i et format, mens andre kan sees i alle fem.

Nedenfor er et eksempel på hvordan det ser ut når du administrerer en widget.

Når du har lagt til widgeten kan du endre størrelsen og flytte den rundt på dashboardet ditt.

For å endre på en widget som alt ligger der trykker du på tannhjulikonet på widgeten etter at du har trykket på blyanten øverst til høyre.