Lär mer om Widgets

I denna hjälpartikel beskriver vi hur du kan lägga till egna widgets i ditt dashboard.

Artikeln du ser på genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

For att lägga till en ny widget på ett dashboard börjar du med att klicka på pennan uppe i högra hörnet för att redigera dashbordet. Därefter klickar du på knappen de fyra grå fyrkanterna längst upp till vänster för att lägga till widgets. Då öppnas ett nytt fönster med alla olika widgets du kan välja mellan.

Där kan du söka efter en specifik widget eller bläddra igenom kategorierna på sidan.

När du har hittat den du vill ha, väljer du vilket format du vill visa widgeten i. Det finns fem olika format som widgets kan visas som; stapeldiagram, graf, cirkeldiagram, tabeller eller KPI, beroende på widgeten. Välj på önskat format för fler inställningar och klicka sedan på "Lägg till widget". Vissa widgets kan endast visas i ett format, medan andra kan visas i alla fem.

Nedan är ett exempel på hur det ser ut när du hanterar en widget.

Skärmbild 2024-01-25 162315

När du har lagt till en widget kan du ändra storleken på den och flytta runt den på ditt dashboard.

För att ändra inställningarna för en befintlig widget klickar du på kugghjulsikonen på widgeten efter att du klickat på pennan högst upp till höger.