Lær mer om å invitere deltakere til prosjekt

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan invitere deltagere til et Prosjekt

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

For å kunne akseptere invitasjon om deltakelse på prosjektet, må deltakeren ha en aktiv profil i klienten.

How to..?

1. Gå til gjeldene prosjekt og fanen deltakere.
  2. klikk på inviter ny deltaker.
  3. I vinduet som kommer opp kan du søke opp den ansatte.
  4. Velg prosjektrolle, om den skal auto aksepteres.
  5. Klikk på inviter.

Invitasjoner

Deltakeren må være lagret i kundedatabasen din i CRM med en e-postadresse.

Invitasjonen blir sendt per e-post til deltakeren.

Invitasjonen må godkjennes via Community profilen.

Dersom deltakeren ikke har en Community profil vil han/henne få opp registreringsskjemaet for dette i invitasjonen.

Du kan også invitere deltakere som ikke er ansatt i bedriften. De vil da få tilgang til prosjektet ved å gå til eksterne prosjekter. Disse må også ha en community profil.

Autoaksepter

Dersom brukeren allerede har en Community konto registrert mot e-postadressen sin kan du huke av for Autoaksepter. Prosjektet vil da legge seg i hurtiglisten til deltakeren og deltakeren vil automatisk få tilgang til det uten at det sendes ut en invitasjon.

Fjern deltaker

Stenger tilgang for markerte deltakere på prosjektet. For å gi personen tilgang på nytt kan du høyreklikke på deltakerens navn og velge Inkluder i prosjektet’.

Deltakeregenskaper

Ved å markere en deltaker og deretter klikke på Deltakeregenskaper fremkommer en dialogboks hvor du kan endre deltakerens prosjektrolle. Ved å huke av for Autoaksepter endres egenskapene automatisk.

Prosjektroller

I Prosjekter er det Roller som bestemmer hvilke rettigheter en deltaker har i et Prosjekt.
Det finnes 3 Roller som standard i Prosjekt modulen. Les mer om de ulike prosjektrollene her.

Send e-post til deltakere

Ved å klikke på denne knappen vil det bli generert e-postbilde hvor alle e-postadressene til prosjektdeltakerne er lagt inn. På denne måten kan du enkelt sende e-post til alle prosjektdeltakerne. E-posten vil også bli automatisk koblet til prosjektet. Du kan også høyreklikke på en deltaker og velge Send e-post.