Lær mer om å nullstille purring i 24SevenOffice Purring

Dersom du har startet pureprosessen på en faktura, men av en eller annen grunn ønsker å nullstille og starte på nytt, kan du det. Her er en forklaring på hvordan dette gjøres.

Trykk på de 3 strekene på enden av fakturaraden, der får du opp et alternativ for å nullstille.

Når du trykker der får du opp et nytt vindu hvor du ser oversikt over renter og gebyrer som vil nullstilles og hva gjenværende saldo på faktura vil være. Du kan også velge hvilke pureprosess du ønsker for faktura når du skal starte den på nytt igjen.

Rentene og gebyrene som ble ført mot reskontro når du vil reverseres og lukkes når du nullstiller.