Lær mer om å sende inn bilag med 24SevenOffice Economy

Bilag kan enkelt sendes inn i mottaket via mobilappen.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Sende inn et bilag

1. Trykk “legg til et bilag”:
  2. Velg om du ønsker å legge til et bilde, dokument eller ta et bilde:

3. Når bildet eller dokumentet er lastet opp kan du legge til en kommentar om ønskelig og deretter klikke send når du er klar:
  4. Når bilaget er sendt vil det komme opp et varsel som sier “Bilag sendt”:

Det er mulig å laste opp flere bilder, og sende det inn som en bunt til mottaket.

Du kan også slette bilder og gå gjennom filene før du sender dem inn.

Obs: Merk at det kun er mulig å sende inn et bilde eller dokument om gangen. Godkjente filtyper å sende inn som dokumenter er; pdf, png, jpeg, gif, bmp, .doc, .docx og .odt. Filen som sendes kan ha max str 20 MB.

Vi jobber med å videreutvikle funksjonaliteten i 24SevenOffice Economy-appen. Om du har innspill, ta kontakt med produktleder Marthe Fuglesang på e-post: marthe.f@email.24sevenoffice.com