Lär mer om att skicka in bilagor med 24SevenOffice Economy

Du kan smidigt skicka in bilagor till mottag genom mobilappen.

Skicka in en bilaga

1. Klicka "Lägg till bilaga":

2. Välj vilken typ av bilaga du vill lägga till: bild, dokument eller ta ett foto:

3. När du har laddat upp bilden eller dokumentet kan du lägga till en kommentar om du vill och sedan klicka på skicka när du är redo:

4. När din bilaga har skickats kommer det upp en notis som säger "Bilag skickad":

Det går att ladda upp flera bilder samtidigt och skicka dem som en grupp till mottaget.

Innan du skickar in dina filer kan du även ta bort bilder och granska dem först.

Observera att endast en bild eller ett dokument kan skickas in åt gången. Godkända filtyper att skicka in som dokument inkluderar pdf, png, jpeg, gif, bmp, .doc, .docx och .odt. Filen som skickas får vara högst 20 MB i storlek.