MVA

Last ned MVA-rapporten

Selve MVA-oppgaven kan lastes ned som PDF- eller CSV-fil. Bruk CSV-eksporten til din fordel for å kunne summere flere selskaper til fellesrapportering.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

• MVA-oppgaven (CSV) - Alle poster eller kun poster med sum
  • MVA-oppgaven (PDF) - Med/uten bilag og med/uten desimale. Til informasjon har vi for øyeblikket en grense på 100 bilag per post.
  • XML-fil - Meldingen i XML-format for manuell innsending
  • Kvittering - Kvittering for mottatt MVA-melding fra Skatteetaten
  • Betalingsinformasjon - Betalingsinformasjonen i XML - format