Ordrebok

Ordreboken gir deg mulighet til å søke med ulike selekteringer på ordre som fremdeles ikke er fakturert.

1. Øverst i bildet finner du de ulike kolonnene, du kan selv velge hvilke kolonner du vil får frem og endre rekkefølgen på de.
  2. På høyre side av bildet finner du rapportoppsett.
    1. Her kan du sette opp ulike søkekriterier.
    2. Du kan søke og filtrere på dato, ordrestatus, kunde, selger, kundekategori, prosjekt, produktkategori, avdeling og kampanje ettersom hva du ønsker å få frem.
  3. Når du har satt opp rapportoppsettet slik du ønsker klikker du på <generer> for å generere rapporten.
  4. Knappen eksporter eksporterer den til excel eller lignende program.