Aktivitetsrapport

Ger en översikt över alla aktiviteter per anställd. Du hittar den under Rapporter - CRM rapporter

Rapportlayout

Det är möjligt att spara en anpassad rapport som du kan hämta senare, eller spara som standard.

1. Konfigurera rapporten enligt dina önskemål.
  2. Klicka på knappen "Rapportinställningar" högst upp till höger.
  3. Välj "Spara som ny".
  4. Här kan du ange namn och välja vem som ska kunna se den. Du kan också välja att göra rapporten till standard för klienten.

Använd "Hämta" för att hämta en rapport som redan är skapad, eller "Uppdatera aktiv" för att spara ändringar på den aktuella inställningen.

Datum

Du kan välja att sortera med "Filtrera med en relativa datum" för att se aktuell eller föregående vecka/månad/kvartal/år.

Det är också möjligt att sortera på angivna datum med "Filtrera med absoluta datum".

Skärmbild 2024-03-05 133950

Anställd

Du kan välja en anställd från listan genom att klicka på den. Du kan ta bort dem igen genom att klicka på "ta bort" längst ner till höger.

För att komma upp i listan över anställda måste personen ha en användare i klienten.

Välj aktiviteter

Aktiviteterna som kan väljas här visas i antal per aktivitet.

Upprättade säljsmöjligheter: visar antal säljmöjligheter skapade per anställd.

Upprättade möten: visar antal möten skapade per anställd.

Deltagit på antal möten: visar antal möten som den anställde har deltagit i.

Upprättade kunder: visar antal kunder som den anställde har skapat.

Upprättade kontakter: visar antal kontakter som den anställde har skapat.

Avslutade uppgifter: visar antal uppgifter som den anställde har markerat som avklarade.

Upprättade tidrapporteringar: visar antal tidregistreringar per anställd.

Upprättade order/faktura: visar antal skapade order/fakturor per anställd.

Skapade meddelanden: visar antal skapade noteringar per anställd.

Det kan ta lite tid innan data blir synligt i rapporten.