Hur anpassar man dashboard till mobil eller surfplatta?

Att anpassa dashboard för mobilanvändning kan vara användbart för dem som behöver åtkomst till viktiga funktioner när de är på språng. På detta sätt kommer du alltid att ha snabb och enkel åtkomst till 24SevenOffice.

Artikeln du ser på genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Justera dashboard för mobilvisning kan vara användbart för användare som behöver åtkomst till viktiga funktioner när de är på språng. Genom att anpassa dashboard för mobil- eller surfplattavisning får du snabb och enkel åtkomst till 24SevenOffice var du än är. Detta kan göras genom att gå till redigeringsläget på det dashboard du vill se och trycka på antingen "mobil" eller "läsplatta" enligt illustrationen nedan.

Skärmbild 2024-01-25 132323

Du kan antingen skapa egna dashboards för mobil/surfplatta eller enkelt växla tillbaka till "desktop"-vy när det passar.