Hur du aktiverar Busy i 24SevenOffice

Busy är 24SevenOffice nya timmodul. För att börja använda den måste Busy aktiveras i 24SevenOffice. Detta kan göras av en administratör i 24SevenOffice genom att gå till "Administration" (1) -> "Användaradministration" (2) -> "Aktivera Busy".

Anställda kommer då direkt in i Busy genom att klicka på "Timmar" i sidomenyn.

Vill du sätta upp systemet själv innan anställda får tillgång?
Aktivera Busy i 24SevenOffice som beskrivits ovan, och klicka på "Timmar" i 24SevenOffice som vanligt. Du får då automatiskt en användare i en ny arbetsyta för ditt företag i Busy. Gå tillbaka till "Användaradministration" i 24SevenOffice och klicka på "Inaktivera Busy för tidsregistrering".

Andra anställda kommer inte ha tillgång såvida du inte skickar dem en inbjudan via e-post, eller aktiverar Busy i användaradministrationen igen så att de kan komma in via "Timmar".