Hur exporterar man en betalningslista?

I denna artikel kommer vi att beskriva hur du kan exportera en betalningslista.

Den här artikeln är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Om du vill exportera dina betalningslistor från bankmodulen, går du till Bank > Skö > Utbetalningar/Innbetalningar.

Du har möjlighet att antingen exportera hela listan eller filtrera den innan du exporterar den.

För att exportera listan klickar du på ikonen för Excel längst upp till höger.