Hur hittar man delade daschboard mallar?

Ett alternativ för att anpassa daschboard från grunden är att använda officiella daschboards skapade av 24SevenOffice eller konfigurationer som andra användare har delat och gjort tillgängliga för andra. Nedan beskriver vi hur du kan göra detta.

Artikeln du ser på genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt

Mallarna eller inställningarna som andra användare har delat finns enkelt tillgängliga via Dashboard-navigeringen, bredvid den nya sökfunktionen i systemet.

Skärmbild 2024-01-24 170206

Du kan naturligtvis ha så många dashboards som du vill och enkelt navigera mellan dem genom att använda stjärnmarkeringen.