Hur kan jag skriva ut ett kontoutdrag i bankmodulen?

Tyvärr går det inte att hämta kontoutdrag i bankmodulen, men i den här hjälpartikeln ger vi tips om hur du kan få överblick över in- och utbetalningar i bankmodulen.

Vi håller för närvarande på med att uppdatera och förbättra artikeln du läser. Vårt mål är att ge dig den bästa och mest aktuella informationen genom att utöka vår kunskapsbas.

Tyvärr finns det ingen funktion i bankmodulen för att skriva ut bankutdrag. Om du vill ha detta måste du använda din internetbank.

För att få överblick över in- och utbetalningar kan man genom att söka i bankmodulen se alla transaktioner som har gjorts eller kommit in i bankmodulen. Där kan man filtrera efter olika parametrar som datum, belopp, kontonummer, osv.

För att få en översikt över transaktioner kan du även generera bokföringsrapporter och filtrera efter huvudbokskonton som är kopplade till bankkontot i bankmodulen. Detta ger dig en detaljerad översikt över dina transaktioner.