Hur konverterar jag kunder i CRM?

I den här artikeln kommer vi att gå igenom hur du kan konvertera företagskunder till privatkunder eller privatkunder till företagskunder.

• Gå till Kunder/Leverantörer och markera de kunder du vill konvertera i kundöversikten.
  • Då visas den konverterade kundtypen högst upp i bilden.

Skärmbild 2024-02-06 104718

• Klicka på den och du kommer att få upp alternativen "Konvertera till privatkund" och "Konvertera till företagskund".
  • När du har klickat här kommer en varning att visas där du klickar på JA och kunden kommer att konverteras.

Skärmbild 2024-02-06 105207

OBS! Du kan endast konvertera till antingen privatkund eller företagskund, inte båda samtidigt.