Hur man lägger till bilagor till en faktura

Här visar vi dig hur du kan ladda upp och distribuera bilagor tillsammans med dina fakturor

Bilagan distribueras tillsammans med fakturan med hjälp av följande distributionsmetoder:

• Elektronisk faktura (EHF) (Bilagan måste vara i .pdf-format för EHF-fakturering)
  • Automatisk distribution (automatisk utskrift och distribution via 24SevenOffice:s samarbetspartner. Förutsätter att bilagan är i PDF-format)
  • CloudPrint (utskrift via ePrinter/Cloud-skrivare som är inställd under Skrivare-inställningar)
  • Epost (De vanliga bilageformaten ska gå bra att lägga till i e-post, det kan vara så att mottagaren har begränsningar inställda hos sig)

För att lägga till en bilaga:

Gå till Orderhantering och skapa en order. Observera att ordern måste sparas för att det ska vara möjligt att använda bilagafunktionen.

Klicka på Bilaga för att öppna ett fönster där du kan ladda upp bilagor antingen från en lokal källa eller från filsystemet som är tillgängligt i 24SevenOffice.

Skärmbild 2024-03-12 145847

Det är möjligt att välja om bilagan ska vara synlig och distribueras tillsammans med fakturan, eller om bilagan endast ska vara tillgänglig internt som en fil kopplad till den aktuella fakturan.

Bilagan blir också tillgänglig under Distribution för alla statusar.