Hur man sammanfogar ordrar

Här går vi igenom hur man kan sammanfoga flera ordrar till en

Det går inte att ångra en sammanfogad order.

1. Du kan sammanfoga order genom att gå till Fakturering - Orderlista.
  2. Här markerar du de order du vill sammanfoga och klickar på "Sammanfoga ordrar".
  3. Det är bara möjligt att skapa en samlingsorder för samma kund, i samma valuta, samma försäljningstyp och samma orderstatus. Periodisering och dimensioner kommer att kopieras.

Skärmbild 2024-03-13 100904

Ordern får en ny symbol och ett nytt ordernummer.

Skärmbild 2024-03-13 101030

Genom att hålla ner "CTRL"-tangenten medan du klickar på en order behåller du tidigare markeringar samtidigt som den klickade läggs till. Genom att hålla ner "SHIFT"-tangenten medan du klickar på en order markeras alla order från och med den tidigare markerade till och med den klickade.