Hur man skapar en användare i 24SevenOffice

Om du har blivit inbjuden eller bjudit in någon att använda 24SevenOffice kommer du att få en e-postinbjudan. I artikeln nedan förklaras hur du fullföljer registreringen för din användare för att börja använda 24SevenOffice.

Om du undrar hur du bjuder in en användare till 24SevenOffice, gör du det via användar- eller klientadministration med den e-postadress som användaren ska använda. Du kan läsa mer om hur du bjuder in användare här.

De anställda kommer att få ett e-postmeddelande från noreply@24sevenoffice.com där det står att de har blivit inbjudna till klienten.

1. Klicka på "Create user".

Så här ser mejlet ut.
  2. Välj nedersta valet "Registrera ny användare"

3. I bilden som visas fyller du i ditt personliga lösenord, namn och telefonnummer. Klicka sedan på "Registrera". Då bör du vara inloggad och ha tillgång till företaget du blev inbjuden till.

4. Efter att du har loggat in hamnar du på startsidan i systemet, även kallad "dashboard". Om du vill lära dig mer om dashboard eller andra delar av systemet, gå antingen till dashboard eller till översikten över resten av systemet.