Hvordan opprette bruker i 24SevenOffice

Dersom du er invitert eller har invitert noen til å bruke 24SevenOffice så vil du motta en e-post invitasjon på dette. I artikkelen under blir det forklart hvordan du fullfører registreringen av din bruker for å kunne ta 24SevenOffice i bruk.

Lurer du på hvordan du inviterer en bruker til 24SevenOffice? Du inviterer den ansatte inn via bruker-/klientadministrasjon med eposten den ansatte skal benytte. Du kan lese mer om hvordan du inviterer bruker her.

Den ansatte vil få en epost fra noreply@24sevenoffice.com hvor det står at de har blitt invitert til klienten.

1. Klikk på "Create user".

Slik ser e-posten ut.
  2. Velg nederste valg "Registrer ny bruker"

3. I bildet som dukker opp fyller du inn ditt personlige passord, navn og telefonnummer. Klikk deretter på "Registrer". Da skal du bli logget inn og ha tilgang til firmaet du ble invitert til.
  4. Etter at du er logget inn havner du på forsiden i systemet, også kalt “dashbordet”. For å lære mer om dashbordet eller andre deler av systemet gå enten til dashbord eller til oversikten over resten av systemet