Hur man skapar en ny prislista

Prislistor möjliggör att definiera olika priser, valutor och produktnamn för olika kunder. Här visar vi dig hur du skapar en ny prislista.

Utökad information om prislistor hittar du i avsnittet "Lär dig mer om".

1. För att se en översikt över befintliga prislistor måste du gå till Produkt -> Administration -> Prislistor. Här kan du skapa en ny prislista genom att klicka på "Ny prislista".Skärmbild 2024-02-08 130632
  2. Du kommer då att se ett fönster där du ger prislistan ett namn och en beskrivning. Välj valuta och om prislistan ska inkludera moms eller inte. Klicka sedan på "Spara".

Skärmbild 2024-02-08 131140
  3. Om du vill göra ändringar eller ta bort prislistan kan du göra det genom att klicka på de tre prickarna till höger om prislistan.

Skärmbild 2024-02-08 131515