Hur skapar man en strukturvara?

Strukturvara är en produkt som består av flera underprodukter. Här visar vi dig hur du skapar en ny strukturvara.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Utökad information om strukturvaror hittar du i avsnittet "Lär dig mer om".

1. För att skapa en strukturvara skapar du antingen en ny produkt eller klickar i "Strukturvara" på en befintlig produkt.

Skärmbild 2024-02-15 101354
  2. Nu får du tillgång till sidan "Strukturvara" i menyn till vänster. Här lägger du till produkter som du vill ska tillhöra strukturvaran, sök och välj underprodukter i fältet under "Lägg till komponenter".

Skärmbild 2024-02-15 111329

Voila! Du har nu skapat en strukturvara. Om du vill ha mer information om möjligheterna kring strukturvaror rekommenderar jag att du tar en titt på våra andra hjälpartiklar om detta.