Hur man ändrar användarbehörigheter

I den här artikeln visar vi hur du kan ändra användarens behörigheter i systemet genom att använda antingen användar- eller klientadministrationen.

Du hittar en översikt över användare på klienten under Administration --> Användaradministration.

Skärmbild 2024-01-25 085351

Under fliken "Personer" hittar du en översikt över de som har åtkomst till din klient. Genom att använda de tre punkterna kan du ändra åtkomst, ta bort åtkomst, inaktivera eller radera användaren.

Skärmbild 2024-01-25 085802

Om du trycker på "Ändra" får du en översikt över vilka paket användaren har åtkomst till. Huvudpaketen är hierarkiskt uppbyggt och varje åtkomst inkluderar de nedanför.
Exempel: Projektstyrning inkluderar CRM.

Tilläggspaket är extra behörigheter utöver huvudpaketet. I 24SevenOffice betalar du inget extra om du justerar användartillgångar, detta gäller både huvud- och tilläggspaket.

Om du vill finjustera eller se närmare på vilka behörigheter en användare har kan du klicka på Anpassa behörighet längst ner till vänster.

Skärmbild 2024-01-25 110634

Detta öppnar en ny ruta till höger om paketet, Hantera åtkomst. Där kan du detaljstyra vilka behörigheter användaren ska ha och se hur behörigheterna ändras baserat på de olika paketen.

Skärmbild 2024-01-25 111357

Där kan du detaljstyra vilka behörigheter användaren ska ha och se hur behörigheterna ändras baserat på de olika paketen.

OBS! En användare som ska ha åtkomst till lönemodulen måste också ha en användare där.