Hvordan endre tilgangene på en bruker

I denne artikkelen viser vi hvordan du kan endre tilgangene en bruker har i systemet ved å bruke enten bruker- eller klientadministrasjonen.

Du finner en oversikt over brukere på klienten under Administrasjon --> Brukeradministrasjon

Under fanen personer finner du en oversikt over de som har tilgang til deres klient. Via de tre prikken kan du enten endre tilgang, fjerne tilgang, deaktivere eller slette brukeren.

Om du trykker på endre får du se en oversikt over pakkene brukeren har tilgang til. Hovedpakkene er lagt opp hierarkisk og enhver tilgang inkluderer de nedenfor.
Eks. Prosjektstyring inkluderer CRM.

Tilleggspakker er ekstra tilganger utover hovedpakken. I 24SevenOffice betaler du ikke noe ekstra om du justerer brukertilganger, dette gjelder både hoved- og tilleggspakker.

Hvis du ønsker å finjustere eller se nærmere på hvilke tilganger en bruker har kan du trykke tilpass tilgang nede til venstre.

Dette åpner en ny boks til høyre for pakkene, Administrer tilgang.
Da kan du detaljstyre hvilke tilganger brukeren skal ha, og se hvordan tilgangene endres basert på de ulike pakkene.

Da kan du detaljstyre hvilke tilganger brukeren skal ha, og se hvordan tilgangene endres basert på de ulike pakkene.

NB! En bruker som skal ha tilgang til Lønnsmodulen må også ha en bruker der.