Hur ångrar jag godkännanden i Busy?

Behöver du låsa upp perioder eller ångra godkännande för ett projekt? I denna artikel kommer vi att gå igenom hur du gör detta.

Ångra godkända perioder för användare

För att ångra godkända perioder för användare, navigera till "Godkänn" -> "Period".

Klicka bredvid användarens namn för att låsa upp perioder för dem.

I nästa fönster kommer du att se vilka perioder som redan är godkända och låsta, samt vilka som ännu inte har granskats. Du kommer också att se vem som eventuellt har godkänt dem. För att låsa upp perioderna, klicka på de tre prickarna bredvid veckan du vill låsa upp från:

Där kan du klicka på "Lås upp perioden tillbaka till denna vecka" och gå igenom perioderna på nytt.

Obs: Perioderna behöver godkännas i ordning efter veckorna. Det innebär att du inte bara kan låsa upp vecka 6, utan måste låsa upp alla veckorna bakåt tillbaka till vecka 6.

Ångra godkända timmar för projekt

Om du behöver ångra godkännandet för timmar kopplade till ett projekt är det smidigast att göra det i projektgodkännandet. Du hittar detta under "Godkänn" -> "Projekt".

För att visa alla godkända timmar, aktivera filteralternativet "Godkänd / Ej godkänd" så att endast de godkända timmarna visas.

Du kan antingen klicka dig in på varje enskilt projekt och välja specifika timmar du vill ta bort godkännandet för, eller markera hela projektet.

När du har klickat på "Ta bort godkännande" kommer timmarna att återfinnas under icke godkända timmar och vara öppna. Du kan då göra ändringar och godkänna projektet eller den specifika timmen på nytt.

PS: Enkeltimmar kan också låsas upp som vanligt av en administratör i tidslinjen eller i rapporterna.