Hvordan angre godkjenning i Busy?

Har du behov for å låse opp perioder eller angre godkjenning på et prosjekt? Vi går igjennom hvordan du gjør dette i denne artikkelen.

Angre godkjente perioder for brukere

For å angre godkjente perioder for brukere går du til «Godkjenn» -> «Periode».

Trykk ved siden av navnet på brukeren du ønsker å låse opp perioder for.

I det neste vinduet vil du se hvilke perioder som er godkjente og låst, og hvilke som enda ikke er gjennomgått. Du vil også se hvem som eventuelt har godkjent de. For å åpne periodene, trykk på de tre prikkene ved siden av uken du ønsker å låse opp fra:

Da får du muligheten til å trykke på «Lås opp perioden tilbake til denne uken» og kan gå igjennom periodene på nytt.

Obs: Perioder må godkjennes i kronologisk rekkefølge. Det betyr at du ikke kun kan låse opp uke 6, men må låse opp alle ukene tilbake igjen til uke 6.

Angre godkjente timer for prosjekter

Dersom du trenger å angre godkjenningen for timer knyttet til et prosjekt er det enklest å gjøre dette i prosjektgodkjenningen. Du finner denne under «Godkjenn» -> «Prosjekt».

For å se alle timer som er godkjente, skru filteret for «Ikke godkjent / godkjent» på, slik at du kun ser godkjente timer.

Du kan nå enten trykke deg inn på hvert enkelt prosjekt og velge enkelte timer du ønsker å fjerne godkjenning på, eller markere hele prosjektet.

Etter å ha trykket på «Fjern godkjenning» vil timene ligge under ikke godkjente timer igjen, og være åpne. Du kan da endre de og godkjenne prosjektet eller den enkelte timen på nytt.

PS: Enkelttimer kan også låses opp som vanlig i tidslinjen eller rapportene av en administrator.