Huvudbok (Gammal version)

Denna rapport visar alla transaktioner i ditt konto, uppdelat på konton. Du hittar den under Rapporter - Ekonomi, eller från Redovisning - Rapporter.

Sökmöjligheter

1. Du kan välja att söka efter datum eller räkenskapsår. Du kan även söka efter period, avdelning, projekt och konto.

Skärmbild 2024-03-05 154515
  2. Under "Visa" kan du välja att se verifikationer, dolda poster, eller bara konton.

Skärmbild 2024-03-05 154620
  3. Knapparna för "Dölj momskonton" och "Visa ursprunglig valuta" kommer att lägga till eller ta bort kolumnerna för detta.

Skärmbild 2024-03-05 155140
  4. Under "Sorter efter" kan du välja hur rapporten ska sorteras.

Skärmbild 2024-03-05 155400
  5. Knappen för sök visar dig rapporten baserat på dina val. Om du inte har gjort några specifika val kommer rapporten att visas som standard.

Export och utskrift av rapport

1. Om du vill skriva ut rapporten i PDF-format kan du göra det genom knappen "Skriv ut". Välj lokal skrivare och sedan "Skriv ut till PDF" för att spara filen.
  2. "Skriv ut" skickar hela rapporten till utskriftsfunktionen.
  3. "Excel" skickar hela rapporten till ett Excel-ark. Här kan du sortera och ändra rader och kolumner.
  4. "Rådata" skickar en mer specificerad rapport till Excel. Här inkluderas även anpassade dimensioner.