Importfält för budget

Alla kolumner som ska importeras måste formateras som text i Excelarket. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras till 24SevenOffice.

Hur du importerar och använder importguiden kan du lära dig om i den här artikeln

Budget
Kolumner    Förklaring
 BudgetName  Budgetnamn
 BudgetYear  Budgetår
 ProjectId  ProjektId
 AccountNo  Kontonummer
 January  Januari
 February  Februaro
 March  Mars
 April  April
 May  Maj
 June  Juni
 July  Juli
 August  Augusti
 September  September
 October  Oktober
 November  November
 December  December

Observera följande:

• Inkomster bör inte ha ett minustecken framför sig. Utgifter behöver ha ett minustecken.
  • Om du har tidigare exporterat ett budget och planerar att importera det igen, var noga med att det finns tre fält som exporteras men inte behöver importeras på nytt. Dessa fält är BudgetId, AccountName och AccountAmount.
  • Om du har tillgång till flera företagskonton och exporterar en budget från en klient till en annan, se till att samma kontonummer finns inlagt i båda klienterna. Rader som exporteras från ett företag kommer inte att importeras om samma konto inte är skapat i det företag det ska importeras till.
  • Om du planerar att importera ett budget kopplat till ett projekt, kom ihåg att dubbelkolla i din importfil att budgeten är kopplad till rätt projektid. Det är särskilt viktigt att vara uppmärksam på detta om du exporterar från ett företagskonto och importerar till ett annat, eftersom ProjectId måste ändras i filen innan du importerar.