Importfält för dimensioner

Lär dig hur du importerar och använder importguiden genom den här artikeln

Var noga med att formatera alla kolumner som ska importeras som text. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras korrekt till 24SevenOffice.

Det går att exportera anpassade dimensioner från en klient och importera dem till en annan klient. Om du inte har några anpassade dimensioner i klienten sedan tidigare, ange DimensionType som 101 för den första dimensionen, DimensionType som 102 för den andra dimensionen, och så vidare.

Dimensioner:
Importfält Förklaring
 DimensionType  ID på dimensionen
 DimensionName  Namn på dimensionen
 DimensionRowValue  ID på dimensionsrad
 DimensionRowName  Namn på dimensionsrad