Importfält för noteringar

För att kunna importera korrekt måste alla kolumner formateras som text i Excelarket. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras till 24SevenOffice.

Lär dig hur du importerar och använder importguiden i den här artikeln

Noteringar
Importnamn Förklaring
NoteCategoryId Notateringar kan kategoriseras med olika systemkategorier, såsom Notering, telefon, möte, försäljning, faktura, annat och e-post.
NoteCompanyId Identifiera den befintliga företagets ID eller namn i 24SevenOffice som du vill koppla noteringen till.
NoteContactId Identifiera den befintliga kontakten som du vill koppla noteringen till.
NoteDateRegistered Datum för när noteringen registrerades. Ange formatet som dag/månad/år (31.01.2008)
NoteDescription Noteringens kommentar
NoteOwner För att vara ägaren av notatet måste du vara en befintlig användare av 24SevenOffice, annars kommer det att sättas till användaren som importerar data. Användaren måste vara i formatet förnamn + efternamn eller anställnings-ID (employee id).
NotePrivate Specificera om noteringen ska vara privat för ägaren av noteringen. I så fall markeras fältet som "privat".
NoteProjectId Projektets ID där noteringen ska kopplas till
NoteTitle Noteringens rubrik

Vid import av filer som innehåller noteringar som är längre än 255 tecken, måste det finnas en notering som är över 255 tecken på den första raden (under rubriken).

Om detta inte görs kommer databasen att begränsa fältet till nvarchar(255), vilket resulterar i att längre noteringar klipps av vid 255 tecken.