Importfält för projekt

Var noga med att formatera alla kolumner som ska importeras som text. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras korrekt till 24SevenOffice.

Lär dig hur du importerar och använder importguiden genom den här artikeln

Projekt
Importfält Förklaring
ProjectId Projektnummer. Standardvärdet är näst lediga numret.
ProjectName Projektnamn är ett obligatoriskt fält.
ProjectStart Startdatum för projektet. Standardvärdet är dagens datum.
ProjectEnd Projektets avslutningsdatum.
ProjectStatus Projektstatus. Ange projektstatus baserat på status-id.
ProjectSubStatus Understatus. Sätts baserat på status-ID eller namn.
ProjectType Projekttyp. Ange projekttyp baserat på statusid eller namn.
ProjectNote Noteringar.
ProjectManager Projektledaren (användar-ID eller namn). Om inget anges i filen kommer den som utför importen att automatiskt sättas som projektledare.
ProjectCustomer Kundnummer. Importen tillåter inte flera kunder per projekt, så Multikund kommer inte att vara markerat.
ProjectWorkType Arbetstyp (ID eller namn).
ProjectApproveHours Godkänn tidrapporter (0 för nej, 1 för ja). Standardinställningen är 0.
ProjectTimeRegType Registrera tid på Arbetstyper (1) eller Uppgifter (2). Standardinställningen är 1.
ProjectOverrideWorkType Möjlighet att ändra Arbetstyp (0 är ej markerad, 1 är markerad) Standardinställningen är 0.
CopyProjectPlanFrom Projektets nummer som du vill kopiera projektplanen från.
ProjectOwnerAsOurRef Är en bitfält. Ange antingen 1 eller 0.
ProjectNameDisplay:

1, "1", "Projektnamn", innebär att värdet sätts till 1 (Projektnamn).

2, "2", "Kundnamn - Projektnamn", innebär att värdet sätts till 2 (Kundnamn - Projektnamn).

3, "3", "Projektnamn - Kundnamn", innebär att värdet sätts till 3 (Projektnamn - Kundnamn).

Allt annat resulterar i att värdet sätts till 1 (Projektnamn).