Importfält för återkommande fakturor

Det här är en import för den äldre modulen för återkommande fakturor som senare kan konverteras till den nya modulen för Abonnemangsfakturor. Om du redan har lagt in abonnemangsfakturor fungerar det inte längre att importera dem.

Alla kolumner som behöver importeras måste formateras som text i Excelarket. Om detta inte görs, finns risken att data inte kommer att importeras korrekt till 24SevenOffice.

Import av repeterande faktura
Importnamn Förklaring
Information relaterad till orderhuvudet:
RepeatingOrderId(PÅKREVD) Order-ID: Identifierar varje unik återkommande faktura och samlar orderraderna som tillhör en order.
RepeatingCustomerId Kundnr i 24SevenOffice
RepeatingPaymentTime Antalet dagar mellan fakturadatum och förfallodatum för betalning
RepeatingRef Vår referens till anställningsID i 24SevenOffice
RepeatingCurrencyId ValutaID - som finns i 24SevenOffice
RepeatingTypeOfSale Försäljningstyp - grupp-ID som finns i 24SevenOffice
RepeatingDepartment Avdelningsnr i 24SevenOffice
RepeatingProject Projektnr i 24SevenOffice
RepeatingCustomerRef Kundens referens - namnet på kundens referens
RepeatingInvoiceText Faktura text
RepeatingInvoiceTitle Faktura titel
DeliveryName Leveransnamn
DeliveryAddress Leveransadress
DeliveryZipcode Postnummer för leverans
DeliveryZiparea Leverans ort
DeliveryCity Leverans stad
DeliveryState Leverans stad
DeliveryCountry Leverans land
DeliveryPhone Leverans telefon
DeliveryAlternative Leverans villkor
Information relaterad till orderraderna:
RepeatingProductId Produktens produktID i 24SevenOffice
RepeatingProductNo Om inte Produkt-ID eller Produkt nr fylls i skapas en ny produkt baserad på Namn och Pris.
RepeatingQuantity(PÅKREVD) Antalet av denna produkt i ordern
RepeatingName(PÅKREVD) Produkt namn
RepeatingDiscount Rabatt
RepeatingPrice Pris för en enhet av denna produkt exklusive moms.
RepeatingPriceIsSolid Om värdet är 0 eller 1. Om det är inställt på 1 kommer priset inte att ändras även om produktets pris ändras i systemet.
RepeatingDate Datumet för den nästa generering av den återkommande fakturan. Ange formatet som dag/månad/år (31.01.2008).
RepeatingFactor Hur frekvent en order ska genereras i kombination med värdena för RepeatingFrequency.
RepeatingFrequency Om du sätter detta till 2(=månad) och RepeatingFactor till 2 kommer ordern att genereras varannan månad. Se översikten nedan för de olika alternativen. *Se förklaringen nedan för mer information om vad som kan användas i detta fält.
RepeatingCartOrder Ordningen på produkterna i ordern om den innehåller flera produktlinjer.
RepeatingTypegroupId Försäljningstyp - typgrupp ID som ligger i 24SevenOffice

*RepeatingFrequency:
1. Varje vecka
2. Månadsvis
3. Kvartal
4. Halvår
5. År
6. Daglig

Det är numren 1-6 som ska användas i kolumnen i .csv-filen som ska importeras, inte "Veckovis" eller liknande.

Till exempel: Om RepeatingFrequency är inställd på 6 (daglig) och RepeatingFactor är 20, kommer en återkommande faktura att skapas varje 20:e dag.

Typgrupp ID:
Beskriver vilken typ av försäljning det är (dessa är identifierare som används i 24SevenOffice). Om detta inte specificeras kommer det att sättas som kreditsälj, bokfört på kontot "3000 Intäkter från försäljning, momspliktig". Kontakta supporten om du vill använda andra typgrupper.