Importfält för säljmöjligheter

Alla kolumner som ska importeras måste formateras som text i Excelarket. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras korrekt till 24SevenOffice.

Lär dig hur du importerar och använder importguiden genom den här artikeln

Säljmöjligheter
Importnamn Förklaring
SalesOpportunityAmount Belopp
SalesOpportunityAmount2 Belopp 2
SalesOpportunityCampaignId Identifierar kampanj som säljmöjligheten ska kopplas till
SalesOpportunityCreatedBy Skapad av. Använd antingen anställdas namn eller anställnings-ID.
SalesOpportunityCreatedDate Skapat datum. Format: 31.05.2017 (dd.mm.åååå)
SalesOpportunityDeliveryDate Leveransdatum. Ange formatet som: 31.05.2017 (dd.mm.åååå)
SalesOpportunityCloseDate Förväntat avslutningsdatum (som kan ställas in själv). Format: 31.05.2017 (dd.mm.åååå)
SalesOpportunityClosedDate Verkligt avslutningsdatum. Ange formatet som: 31.05.2017 (dd.mm.åååå)
SalesOpportunityCustomerId Kundnummer som säljmöjligheten ska kopplas till
SalesOpportunityDescription Beskrivning/notering av säljmöjligheten.
SalesOpportunityOwner Namn på den anställda som ska vara ägare till säljmöjligheten. Ange formatet som Ola Normann (förnamn efternamn). Du kan även använda Anställd ID. Detta ID hittar du på kontakten i CRM-systemet. Lägg till Anställd ID i förhandsvisningen på kontaktkortet.
SalesOpportunityProbability Siffra för sannolikhet i procent.
SalesOpportunityProjectId Projekt-ID för att koppla säljmöjligheten till ett projekt
SalesOpportunityRejectionId Denna hittar du genom att gå till Administration - Inställningar - CRM och Säljmöjligheter.
SalesOpportunitySourceId Denna information hittar du genom att gå till Administration - Inställningar - CRM och Säljmöjligheter.
SalesOpportunityStartDate Formatet för datum är: 31.05.2017 (dd.mm.åååå)
SalesOpportunityStatusId Öppen=1, Avslutad – vunnen=2, Avslutad – förlorad=3.
SalesOpportunityStepId Denna information kan hittas genom att gå till Administration - Inställningar - CRM och Säljmöjligheter.
SalesOpportunityTitle Säljmöjlighetens titel
SalesOpportunityTypeId Detta hittar du genom att gå till Administration - Inställningar - CRM och Säljmöjligheter.