Importfält för uppgifter

Var noga med att formatera alla kolumner som ska importeras som text. Om detta inte görs löper du risken att data inte importeras korrekt till 24SevenOffice.

Lär dig hur du importerar och använder importguiden genom den här artikeln

Uppgifter
Importnamn Förklaring
TaskCustomerId Namn eller kundnummer på kunden som uppgiften är kopplad till.
TaskContactId Kontaktens ID som uppgiften är kopplad till.
TaskEmployeeId Anställdas ID-nummer för ägaren av uppgiften.
TaskTitle Rubriken för uppgiften (max 200 tecken).
TaskDescription Beskrivning (max 4000 tecken).
TaskDateStart Startdatum för uppgiften. Ange i formatet: "18.06.2010 08:00:00"
TaskDateStop Uppgiftens avslutsdatum. Ange formatet som: "18.06.2010 08:00:00"
TaskReminderDate Tidpunkten för påminnelse om uppgiften. Ange formatet som: "18.06.2010 08:00:00"
TaskLocation Uppgiftens plats
TaskType Typ av uppgift (1 = Uppgift, 3 = Avtal)

För att koppla uppgifter till kunder, kontakter och/eller anställda kan du använda importen av uppgifter. För att koppla uppgifter till anställda, hittar du deras anställningsnummer under CRM - Kundeuppföljning - sök efter den anställde - gå till fliken Anställningsinställningar och fältet som heter "Anställningsnummer".