Kom igång med tidsregistrering i mobilen!

Här visar vi hur du laddar ner appen och registrerar timmar i din mobil.

Ladda ner appen her:

Obs: Innan du kan använda mobilappen måste du registrera en användare på webben. Om du är anställd i ett företag som använder Busy måste en administratör bjuda in dig innan du kan registrera en användare.

Viktigt:

Om ditt företag använder 24SevenOffice och du har fått instruktioner att logga in med 24SevenOffice, behöver du inte skapa en ny användare i Busy. Logga in direkt i Busy-appen med ditt 24SevenOffice-konto, eller använd den här länken om du loggar in via en webbläsare.

Hur navigerar man i apparna?

Apparna för Android och iPhone är identiska och enkla att använda. Tiden presenteras i en kalendervy där du enkelt kan växla mellan dagarna genom att svepa eller klicka på den dagen du vill byta till. Du kan också scrolla upp och ner i kalendervyn för att se mer av din dag.

Hur registrerar man ny tid?

Det finns två sätt att registrera tid i appen.

1. Klicka och fyll i

För att skapa en ny tidsregistrering, klicka på plusknappen, välj varaktighet och lägg till beskrivning, projekt och arbetskategori/uppgift.

När du trycker på den gröna knappen längst ner sparas posten i tidslinjen.

2. Tidtagare

I det övre högra hörnet hittar du en tidtagare. Klicka på knappen för att starta tiden och klicka igen när du vill stoppa tidtagaren.

När du stoppar klockan kommer du att få möjlighet att fylla i beskrivning, projekt och arbetskategori. Spara med den gröna knappen, och timmen är registrerad.